tiistai 21. lokakuuta 2014

Knitting & Stitching Show Lontoossa

Kävin viime viikonloppuna käsityömessuilla Lontoossa. Knitting & Stitching Show järjestetään joka vuosi Alexandra Palacessa Pohjois-Lontoossa. Siellä on kaikkea mahdollista ompeluun ja neulontaan liittyvää. Kolmessa messuhallissa on näytteilleasettajia, tekstiilitaiteilijoita, yhdistyksiä sekä lisäksi messujen aikana on erilaisia työpajoja. Työpajat täyttyvät nopeasti ja niihin olisi pitänyt varata paikka jo kuukausia ennen messuja. Yhden päivän sai kyllä muutenkin kulumaan messuilla ihan vain kierrellessä ja ihmetellessä.

http://www.alexandrapalace.com/whats-on/the-knitting-and-stitching-show/

Mukaan tarttui myös joitain tuliaisia itselleni. Oliver Twist myy kaikenlaisia materiaaleja luovaan ompeluun. Käsivärjätyistä villa-viskoosi huovista aion valmistaa tyynyn ja muuta pientä kivaa tyttäreni huoneeseen. Applikaatioita varten ostin kahta eri lankaa käsivaraisiin tikkauksiin. Nämä kaikki sopivat lastentekstiileiksi, sillä ne voidaan tarvittaessa pestä 60 asteen vesipesussa.


Light Silky langat olivat kyllä ihan heräteostos. Laatu on vain niin upea; Perun alpakkaa ja silkkiä ja värinä ihanan pehmeä harmaa. Siskoni lupasi neuloa näistä minulle puseron, jos puolestani ompelen hänelle jotain vastineeksi. Hyvä, kun perheessä on useita käsityöntekijöitä, niin voimme tehdä tarpeen tullen vaihtokauppoja. Itse, kun en oikein saa valmista aikaan neulomalla ja siskoni taas ei muuta teekään. Kätevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti